31.12.2018 SPRÁVY

Najčítanejším článkom v roku 2018 bola svadba Kajkošovej dcéry.

Gipsy Television vám od roku 2010 prináša aktuálne a hlavne autorské spravodajstvo, zaujímavé reportáže a rozhovory z rôznych kútov Slovenska, ale i zahraničia.

Aj tento rok sme sa sústredili najmä na videorozhovory a tento formát ste si veľmi obľúbuli. Preto v nich plánujeme pokračovať aj v roku 2019.

Nakrútili sme a napísali desiatky reportáži a rozhovorov. Častokrát do nášho vysielania a na web prispievate aj vy, diváci a čitatelia portálu Gipsy Television. Čo sa odzrkadlilo aj na tohtoročnej návštevnosti webu. Vybrať tie nazaujímavejšie a najčítanejšie články preto nebol problém.

1. Kajkoš vydával dcéru.

Líder kapely Gipsy Kajkoš, Jozef Demeter, cez víkend vydával svoju druhú dcéru Valentínu, ktorú prezývajú "Paka". Otec mladú nevestu zasypal tisíckami! Práve na tento článok si prečítalo jedinečných 36 174 ľudí.

Prečítajte si článok: Kajkoš vydával dcéru. Zasypal ju tisíckami.

2. Lekári navrhovali, aby ju odpojili od prístrojov. Jej otec urobil správnu vec!

Lenka Horváthová z Prahy mala pred tromi rokmi vážnu dopravnú autonehodu, pri ktorej si ťažko poranila hlavu. Zranenia boli natoľko vážne, že mala poškodený mozog. Mladé dievča upadlo do kómy. Na tento článok kliklo 10 910 jedinečných užívateľov.

Prečítajte si článok: Lekári navrhovali, aby ju odpojili od prístrojov. Jej otec urobil správnu vec!

3. Pri policajnej naháňačke zomreli Rómovia.



Pri dopravnej nehode bola na mieste mŕtva Vlasta Dunová (41), Miroslav Duna (50), Adnan Ashraf Jarral (35) a jeho syn Usman Usman Adnan Jarral (3). Adnanova manželka Erika Kroščenová (32) sa pri nehode naštatie len zranila, v nemocnici je v stabilizovanom stave. Článok si prečítalo 10 077 jedinečných užívateľov.

Prečítajte si článok: Pri policajnej naháňačke zomreli Rómovia.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.