03.02.2024 SHOWBIZ

Módna polícia z plesu Kmeťobandu: Noc plná krásy a elegancie.

Foto: Gipsy Television

Po nádhernom večere, ktorý zorganizoval populárny Kmeťoband v španielskom letovisku Benidorm, sa naša pozornosť presúva od hudobných výkonov k módnym trendom. Večer, ktorý združil Rómov z takmer celej Európy, nebol len prejavom kultúrnej a hudobnej spolupatričnosti, ale aj príležitosťou ukázať osobitý štýl a eleganciu.

Benidorm, perla Stredozemného mora, sa na jednu noc premenil na módne divadlo, kde svetlá reflektorov osvetľovali nádherné róby a štýlové obleky. Ženy prítomné na plese predviedli širokú paletu módnych štýlov, ktoré by nezostali nepovšimnuté ani na prehliadkach vo veľkomestách ako Paríž či Miláno.

Detaily, ktoré robia rozdiel

Pri bližšom pohľade na róby prítomných dám bolo zrejmé, že dôraz bol kladený na detail. Šperky, od náušníc, prsteňov až po náhrdelníky, boli nielen výrazom osobnosti, ale aj dôkazom jemnej práce a umenia. Tkaniny šiat, či už išlo o lesklý satén, jemnú čipku alebo bohato zdobený brokát, pridávali každému outfitu pocit luxusu a exkluzivity.

Spoločenské obleky, ktoré vyjadrovali individualitu

Nielen dámy, ale aj páni si dali záležať na svojom výbere. Spoločenské obleky v rôznych odtieňoch modrej či čiernej farby, ukazovali, že móda na plese Kmeťobandu bola skutočným odrazom osobnosti a individuálnych preferencií. Tento večer v Benidorme nebol len o oslave hudby a tanci, ale aj o prejavovaní štýlu a elegancie. Igor Kmeťo starší, ktorý spolu so svojím synom stál za organizáciou tohto plesu, môže byť právom hrdý nielen na úspech akcie, ale aj na módu, ktorú prítomní predviedli. "Je to svedectvo o tom, ako vieme byť spolu, oslavovať naše úspechy a zároveň si zachovať jedinečnosť," povedal pre Gipsy Television.

Noc v Benidorme bola plná nádherných momentov, ktoré ukázali, že móda je dôležitou súčasťou našej kultúry a identity. Akcia, ktorá združila Rómov z rôznych kútov Európy, bola nielen oslavou hudby, ale aj módy, a dokázala, že elegancia a štýl nemajú hranice.



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.