Košice, 20.12.2014 SPRÁVY

Nezvestný Dušanko Goga sa našiel. Matúša obvinil zo zneužívania!

foto Matus.tv

Nezvestný zabávač sa už našiel. Svojho bývalého ochrancu, Matúša Hudáka, ale obvinil zo zneužívania. Zo zarobených peňazí si údajne kúpil auto a hviezde nedal takmer nič.

33 ročný Dušan Goga z Batizoviec je známou postavou na sociálnych sieťach. Jeho zábavné videá už videl takmer každý. Za objavom mentálne postihnutého muža stojí Matúš Hudák, ktorý na facebooku založil profil Matus.tv. V priebehu niekoľkých dní ho sledovalo 20 tisíc ľudí. Dušan tak naberal na popularite. Zabáča si tak začali pozývať na diskotéky, ale i na súkromné akcie. Podľa našich informácií Hudák údajne inkasoval za Gogove vystúpenie aj 500 eur.

Dušanko Goga sa našiel, je v Holandsku. Tancuje v gay klube!


Po niekoľkých mesiacoch sa, ale Dušan Goga stratil. Hudák o ňom nemal takmer žiadne informácie. Vedel len to, že sa nachádza v Holandsku. Do tejto krajiny mal odísť s istými ľuďmi na základe dohody s jeho rodinou. Podľa Hudáka údajne tancuje v gay kluboch v krajine tulipánov.

Po troch mesiacoch sa, ale Dušan Goga našiel. Svojim fanúšikom sa prihlásil s videom. Diváci ho opäť videli v tradičnom postavení, on ako hlavná hviezda a v pozadí hlas, ktorý ho naviguje. Na tom by, ale nebolo nič zvláštne, ak by sympatický zabávač neobvinil Matúša Hudáka z viacerých závažných skutkov.

Matúš si vraj zo zárobkov kúpil auto


Goga tvrdí, že pri Matúšovi trpel. Aj keď bol chorý a nemohol dýchať, údajne ho nútil tancovať. Podľa slov Gogu, keď  sociálne úrady zistili, že zarába, vraj jeho rodine zastavili finančné príspevky, ktoré dostávala. Asi najvážnejším obvinením zo strany Dušana Gogu je to, že Hudák si údajne zobral väčšinu všetkých získaných zárobkov, za ktoré si údajne kúpil auto.




Hudák všetky obvinenia popiera a tvrdí, že za diskreditáciou stoja muži, ktorých chce čoskoro odtajniť. 



Ako vníma verejnosť projekt Matúš.tv?


Niektorí projektu fandia. Ľudia sú nadšení zo sympatického Róma aj napriek jeho mentálnemu postihnutiu. Vo videách sa objavili viaceré známe osobnosti, či už športovci, ale aj speváci. Iní, ale projekt zatracujú. Matúšovi Hudákovi vyčítajú, že zneužíval Gogu pre obohatenie sa a popularitu. Pravdou, ale je, že Dušan Goga žije v Batizovciach v chudobných podmienkach. Podľa niektorých sa vďaka projektu Matúš.tv dostal z dna.



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.