30.08.2023 SHOWBIZ

Maťo z Kamaro: Pravý dôvod jeho tajomného oznámenia?

Foto: M. Kamaro/ Gipsy Television

Maťo, frontman rómskej kapely Kamaro, ktorý celé roky bavil svojou energiou a talentom ľudí zo Slovenska a Česka, sa rozhodol ukončiť svoju hudobnú kariéru. Mnohí fanúšikovia už začali prejavovať svoje pochopenie, ale aj zármutok nad touto správou.

Robko Miky Musuka, verný fanúšik Maťa Kamara, zdieľal svoj názor na sociálnej sieti: "To nerob Maťko pretože dnes už málokto hrá a spieva srdcom... keď odídeš z hudobnej scény... v rómskej hudbe bude chýbať... cit, emócie a hlavne Kamaro je len jeden... ostatní sa môžu len hrať na to, čo nie sú..."

Petra Farkašová, ďalšia oddaná fanúšička, napísala: "Je to veľká škoda, ale asi máš na to dobrý dôvod, ale za mňa si jeden z najlepších spevákov a si pán muzikant."

Je jasné, že Maťo Makula mal výnimočný vplyv na rómsku hudobnú scénu a jeho odchod je pre mnohých ťažko pochopiteľný. Kamaro, s Maťom v čele, prinášal do rómskej hudby autentickosť a srdce, ktoré sa v dnešnej dobe často ťažko nájde. "Vážení a milí, rozhodol som sa, že ukončujem svoju hudobnú kariéru. Mnohí z vás sa potešia. Niektorí budú možno smutní. Mám ešte zopár akcií, ktoré som sľúbil, že odohrám.

Ide o akcie v začiatkom decembra, vo februári a v máji. "Odchádzam do dôchodku. Potrebujem oddych," dodal Martin Makula. 



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.