Zlaté Klasy, 17.02.2015 SHOWBIZ

Tomáš Botló ukázal krásnu manželku. Som na neho hrdá!

foto TB

Tomáša Botla zrejme netreba nikomu predstavovať. Po boku charizmatického speváka, ktorý sa dostal do povedomia širokej verejnosti vďaka súťaži Československo má talent, stojí krásna Rozália. Práve ona ho prihlásila do spomínanej show.

Rozália Botlóová je hrdou manželkou speváka, ktorému sa v súčasnosti darí na Slovensku i v susednom Česku. "S jeho kariérou som spokojná. Jeho postup bol ťažký, ale ktoré začiatky nie sú ťažké," povedala sympatická Rozália pre Gipsy Television.

Rozália má s Tomášom dcéru. Na jeho neustále cestovanie si už zvykla. "Zo začiatku to bolo ťažké, ale je to sila zvyku. Keď ide hrať je to jeho práca, ktorá nás živí," povedala Rozália Botóová.

Pozrite si celý rozhovor

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.