11.04.2024 SPRÁVY

TA3 odvysiela v piatok večer veľkú debatu o Rómoch.

Televízia TA3 odvysiela naživo v piatok o 20.00 hodine reláciu Pozrime sa na to s Jozefom Šivákom. Moderátor bude s hosťami diskutovať na tému: Rómovia, ako ďalej?

Relácia Pozrime sa na to patrí k známym, divácky obľúbeným formátom telvízie TA3. Hostia v nej diskutujú o rôznych témach. Už tento piatok bude moderátor Jozef Šivák debatovať problémoch, ktoré má rómska komunita na Slovensku. 

V relácii bude diskutovať bývalá splnomocnenkyňa vlády pre rómske komunity Klára Orgovánová, sociologička SAV Zuzana Kusá, poradca ministra školstva Ábel Ravasz a Pavol Benedikt Bendik, prednosta obecného úradu Bystrany. 

Hostia budú diskutovať o tom, či došlo k zlepšeniu životnej úrovne Rómov potom čo na Slovensko natiekli milióny eur z Bruselu. Prečo sa Rómovia vedia uplatniť v zahraničí a doma nie či o tom, aké majú Rómovia možnosti zamestnať sa na Slovensku. 

Relácia je interaktívna a zapojiť sa do nej môžu aj diváci tým, že počas vysielania pošlu hosťom otázky.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Klavirista Miroslav Rác bude spolupracovať so slávnym režisérom Stevenom Spielbergom.

Uznávaný režisér, ktorý patrí k špičke svetovej kinematografie, vraj chystá nový film o holokauste. Hudbu doň má komponovať Róm z Levíc. S Miroslav Rácom sa rozprávala redaktorka Ivana Cibuľová.

Showbiz

Ricardo Kwiek zúri. Organizátor festivalu v Chomutove ho údajne oklamal.

Nemecký spevák, Ricardo Kwiek, má ťažké srdce na organizátora rómskeho festivalu, ktorý sa uskutočnil uplynulý piatok v Chomutove.