25.04.2019 SPRÁVY

Smutná správa z Holandska. Hviezda internetu Dušanko Goga je mŕtvy!

Hviezda internetu Dušanko Goga z Batizoviec zomrel v stredu vo veku †38 rokov. Gipsy Television to potvrdil jeho brat Ján Goga.

Gogovci sa ešte nespamätali zo smutnej správy o úmrti svojho otca, ktorého v stredu pochovali a polícia im hneď nato oznámila ďalšiu smutnú správu.

Ich nezvestného brata Dušana Gogu síce po niekoľkých rokoch našli, no žiaľ mŕtveho. Dušan podľa slov jeho brata zomrel v spánku na zástavu srdca. 

"Áno, môžem to potvrdiť. Môj brat zomrel. Len včera sme pochovali otca a teraz toto nám oznámila polícia," povedal pre Gipsy Television Ján Goga.

Rodina je bez peňazí pretože posledné financie dala na otcov pohreb. Na prevoz tela z Holandska potrebujú 5 tisíc eur. Rodina zosnulého zabávača tak teraz prosí ľudí o finančnú pomoc. "Prosíme všetkých dobrých ľudí, aby nám pomohli," dodal Goga pre Gipsy Television.


Rodina na otázku, či nejde o podvod reagovala, že nie, pretože by neriskovala trestné stíhanie. Na mieste bol nakrúcať štáb televízie Markíza. Informáciu o úmrtí potvrdil pre Gipsy Television aj reportér spomínanej televízie, Ján Tribula.

Gipsy Television so súhlasom rodiny zverejňujem číslo účtu a telefónne číslo. IBAN: SK7409000000005114044020, 0940 232 150



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Klavirista Miroslav Rác bude spolupracovať so slávnym režisérom Stevenom Spielbergom.

Uznávaný režisér, ktorý patrí k špičke svetovej kinematografie, vraj chystá nový film o holokauste. Hudbu doň má komponovať Róm z Levíc. S Miroslav Rácom sa rozprávala redaktorka Ivana Cibuľová.

Showbiz

Ricardo Kwiek zúri. Organizátor festivalu v Chomutove ho údajne oklamal.

Nemecký spevák, Ricardo Kwiek, má ťažké srdce na organizátora rómskeho festivalu, ktorý sa uskutočnil uplynulý piatok v Chomutove.