25.04.2019 SPRÁVY

Smutná správa z Holandska. Hviezda internetu Dušanko Goga je mŕtvy!

Hviezda internetu Dušanko Goga z Batizoviec zomrel v stredu vo veku †38 rokov. Gipsy Television to potvrdil jeho brat Ján Goga.

Gogovci sa ešte nespamätali zo smutnej správy o úmrti svojho otca, ktorého v stredu pochovali a polícia im hneď nato oznámila ďalšiu smutnú správu.

Ich nezvestného brata Dušana Gogu síce po niekoľkých rokoch našli, no žiaľ mŕtveho. Dušan podľa slov jeho brata zomrel v spánku na zástavu srdca. 

"Áno, môžem to potvrdiť. Môj brat zomrel. Len včera sme pochovali otca a teraz toto nám oznámila polícia," povedal pre Gipsy Television Ján Goga.

Rodina je bez peňazí pretože posledné financie dala na otcov pohreb. Na prevoz tela z Holandska potrebujú 5 tisíc eur. Rodina zosnulého zabávača tak teraz prosí ľudí o finančnú pomoc. "Prosíme všetkých dobrých ľudí, aby nám pomohli," dodal Goga pre Gipsy Television.


Rodina na otázku, či nejde o podvod reagovala, že nie, pretože by neriskovala trestné stíhanie. Na mieste bol nakrúcať štáb televízie Markíza. Informáciu o úmrtí potvrdil pre Gipsy Television aj reportér spomínanej televízie, Ján Tribula.

Gipsy Television so súhlasom rodiny zverejňujem číslo účtu a telefónne číslo. IBAN: SK7409000000005114044020, 0940 232 150



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.