11.01.2019 SPRÁVY

VIDEO: Spor medzi Helou a rodinou, ktorá ju údajne okradla vyriešil tento boháč!

Kauza Hela má šťastné vyvrcholenie. Spor medzi ňou a rodinou, ktorá ju údajne okradla vyriešil tamojší podnikateľ. Hele a jej manželovi daroval peniaze!

Internetová hviezda Hela, ktorá žije v skromných podmienkach sa koncom minulého týždňa vydávala. Išlo doslova o netelevíznu reality show. Cez sociálnu sieť jej totiž istá rodina rozganizovala zbierku s tým, aby jej pomohli zlepšiť životné podmienky. Súčasťou toho bola aj svadba, na ktorej síce boli hostia, no išlo o cudzích ľudí.

Internetová hviezda si aj cez redový tanec mala zarobiť peniaze. Podľa nej sa to aj podarilo, no vyzbierané financie sa k nej údajne nedostali. Po veľkej show, ktorá zaplavila sociálne siete, prišlo vytriezvenie. Hela preto zverejnila video, v ktorom obvinila rodinu z odcudzenia jej peňazí. Tá však všetky obvinenia poprela s tým, že Helena a jej patrón Jozef Karička mali zneužiť dobrosrdečnosť mnohých ľudí.



Do celej záležitosti bol čiastočne zapletený, v dobrom, aj Emil Gujda, prezývaný bos, ktorý sa rozhodol Hele pomôcť a to tak, že jej zlepšil životné podmienky v jej skromnom príbytku. Práve on aj ukončil celú kauzu. Internetovej hviezde daroval peniaze na dozariadenie izby a manželskému páru dal navyše aj 500 eur. "Keď sa to robilo pre tú danú, dobrú vec, ja si myslím, že tie peniažky mali ísť im," povedal Emil Gujda. 



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Extra s Davide Cibuľom synom slávneho lekára.

Rozhovory so zajímavými hosťami, o ktorých verejnosť nevie. Inšpiratívne príbehy. Fakty bez bulváru. O tom je nová relácia Gipsy Television s názvom EXTRA, ktorú moderuje tvár televízie TA3 Jozef Šivák.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.