12.01.2019 SPRÁVY

Tragédia v Trebišove! Mladík omylom vypil toluén. Na mieste zomrel!

foto: J. Badžo

V piatok došlo v trebišovskej osade k tragédii. 21 ročný mladík omylom vypil toluén.

Emil Zajac sa podľa svedkov nešťastia chcel napiť z fľaše v ktorej malo byť víno. Pravda to však nebola, nachádzal sa v nej údajne toluén. 

"Zomrel mi synovec, ktorého som mal veľmi rád. Veľmi ma za ním bolí srdce, odišiel veľmi mladý, mal len 21 rokov. Najviac ma trápi to, akým spôsobom zomrel. Bolo mu povedané, že vo fľaši je víno a on sa napil," povedal Emilov strýko Dezider.



K miestu nešťastia boli vyslaní aj záchranári. Chlapcovi však už nedokázali pomôcť.

"Po príchode posádky na miesto už nereagoval a nejavil žiadne známky života. Záchranári sa ho pokúšali oživiť. Žiaľ, napriek ich maximálnemu úsiliu sa to nepodarilo a lekár musel konštatovať smrť," povedala pre Gipsy Television Alena Krčová, hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby.



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.