Bratislava, 01.04.2015 SPRÁVY

Novými tvárami Gipsy Television sú Banášová a Sajfa

foto cas.sk

Do tímu Gipsy Television oddnes vstupujú ostrieľané moderátorské tváre. Adela Banášová a Matej "Sajfa" Cifra podpísali s rómskou internetovou televíziou exkluzívnu zmluvu. 

Najúspešnejšia slovenská moderátorka Adela Banášová bude najnovšie hájiť už aj farby rómskej internetovej televízie. V Gipsy Television bude moderovať reláciu o tradičných rómskych jedlách - Táviben. "Som rada, že budem pracovať v Gipsy Television. Čo sa týka relácie Táviben, jedla som už aj Gója, vaše tradičné rómske jedlo. Milujem ho. Dokonca si ho varím aj doma."

Tím Gipsy Television posilní aj moderátor, ktorý si nedáva servítku pred ústa. Matej "Sajfa" Cifra bude v Gipsy Television moderovať magazín Romano dživipen, kde vystrieda Lindu Horváthovú. "Moderoval som už niekoľko rómskych eventov. Myslím si preto, že nebudem mať problém ísť priamo medzi Rómov. Teším sa na nich," dodal moderátor s úsmevom. 

Moderátori uzatvorili s Gipsy Television 10 ročnú exkluzívnu zmluvu. Samozrejme, že ide o vtip. Redakcia Gipsy Television vám želá krásny 1. apríl :-).

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.