11.01.2021 SHOWBIZ

VIDEO: Transexuálka Jarka sa za noc stala hviezdou. Nakrútila už aj videoklip.

Foto: Youtube.com

Transexuálka Jarka sa v priebehu niekoľkých týždňov dostala do pozornosti mnohých Rómov. Dôvodom sú jej živé videá, ktoré v priebehu niekoľkých hodín majú desaťtisícové vzhliadnutia.

Transexuálka Jarka si získala sympatie mnohých Rómov najmä svojim tancom, humorom, ale i tým, že si uťahuje zo svojich príbuzných. Niektorí sa na jej "vtipnosti" zabávajú, inú jej to zase nedarujú. Pod videami si často môžete prečítať aj negatívne komentáre.  

Terčom je aj jej sexuálna orientácia. Jarke ale neprajníci neprekážajú. Je totiž sama sebou.

Keďže Jarkina popularita medzi Rómami stúpa, zabávačka sa rozhodla, že speňaží svoj talent. V nahrávacom štúdiu nahrala známu pieseň a dokonca k nej nakrútila už aj videoklip. Ten si za tri dni na YouTube pozrelo takmer 60-tisíc ľudí. 

Zabávačka a už aj speváčka má ale momentálne smolu, že nemôže vystupovať na rómskych zábavách, ktoré sú zakázané pre epidemické opatrenia. Takto si už privyrábal aj bývalý účastník realityshow Vyvolení - Desperado. 

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.