03.12.2020 SHOWBIZ

Maďarský spevák László Kozák, prezývaný gróf (Grófo), zomrel.

49-ročný spevák zomrel dnes ráno na nový koronavírus. Hospitalizovaný bol v nemocnici. 

László Kozák, pozývaný gróf (Grófo) mal nový koronavírus. Spevák bol napojený na pľúcnu ventiláciu. Jeden z jeho synov pre maďarské médiá pred niekoľkými dňami uviedol, že sa má už lepšie. Zdravotníci ho dokonca mali odpojiť z pľúcnej ventilácie. Rodina sa preto tešila na jeho návrat domov. 

Tri dni pred jeho náhlou smrťou dokonca plánovali celý dom vydezinfikovať špeciálnym spôsobom. Dnes ale rodinu i spevákových fanúšikov zarmútila správa z nemocnice. Spevácka hviezda zomrela. Na náhly odchod tamojšej hviezdy, ktorá bola obľúbená najmä u tamojšej komunity olašských Rómov reagovala aj speváčka Nótár Mary.

"Tak veľmi sme verili, že sa zotavíš. Nemalo to byť takto. Reprezentoval si toľko hodnôt so svojim talentom, so svojou rodinou. Bolo to ukážkové. Je to neuveriteľné, nedávno sme spolu oslavovali narodeniny, rozprávali sme sa, zabávali. Som si istá, že si už na správnom mieste. Ďakujem ti za priateľstvo, ďakujem, že som ťa poznala," napísala zarmútená speváčka.

Nový koronavírus mali aj jeho dvaja synovia. Malý gróf (Kis Grófo) bol taktiež hospitalizovaný. Mal totiž kašeľ, vysoké horúčky a závraty. Vtedy už vedel, že má Covid-19, pretože mal pozitívny test. Vyšetrenia, ktoré mu urobili v nemocnici odhalili, že má zápal pľúc. 

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.