20.04.2017 SPRÁVY

Druhý muž rezortu školstva o rómskej manželke: Moja mama s tým mala problém!

Štátny tajomník Ministerstva školstva, Peter Krajňák je šťastne ženatý s bývalou herečkou a tanečníčkou rómskeho divadla Romathan. Spoznali sa práve na jednom z ich predstavení. 

Lucia za slobodna Hamburgbadžová pochádza z obce Krížová Ves v okrese Kežmarok. "Láske nerozkážete a jednoducho sme sa do seba zapozerali. Takže už 3 a pol roka žijeme v šťastnom manželstve a máme 3 a pol ročného syna," povedal pre Gipsy Television Peter Krajňák.

Krajňákova mama očakávala, že si jej syn zoberie za manželku istú prešovskú lekárku. "Moja mama, keď sme sa zobrali, to netajím, mala istý problém a dnes sa z toho smejeme pretože vychádzajú aj s Luckou veľmi dobre," vysvetlil druhý muž Ministerstva školstva.

Vypočujte si rozhovor, ktorý nám P. Krajňák
poskytol v rámci živého vysielania.



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.