Spišská Nová Ves, 13.11.2015 SHOWBIZ

Našli sme stratenú hviezdu. Pred 11-timi rokmi zabával ľudí, dnes im pomáha na úrade.

foto internet

Spevácka show Slovensko hľadá Superstar spôsobila v roku 2004 na Slovensku doslova ošiaľ. Pre verejnoprávnu televíziu to bola trefa do čierneho. Rovnako aj pre niektorých súťažiacich vrátane Jozefa Suchého, ktorého ľudia poznajú aj pod menom slovenský Scooter.

Aj keď sa Jožko Suchý dostal do hviezdnej roty prvej slovenskej Superstar, v priebehu niekoľkých mesiacov sa z neho stala  hviezda. Vystupoval na rôznych podujatiach, dokonca nahral aj album. Následne o neho ľudia stratili záujem a tak sa Jožko v roku 2009 opäť pokúšal uspieť v speváckej show. Do užšieho výberu a ani do hviezdnej roty sa však už nedostal.  

Slovenský Scooter tak zavesil spevácku kariéru na klinec. Stále sa ale venuje ľuďom. Síce im už nespieva, ale pomáha na Úrade práce, sociálnych vecí a rodiny v Spišskej Novej Vsi.

Vypočujte si čomu sa venuje Jožko Suchý

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.