Senica, 05.09.2016 Zaujímavosti

Polícia hľadá nové posily. V Senici potrebujú policajtov.

ilustračné foto aktuality.sk

Na základných útvaroch Policajného zboru v pôsobnosti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senici sú voľné tabuľkové miesta policajtov.

Polícia preto oslovuje občanov, ktorí majú záujem o prácu v polícii. Žiadosť spolu so životopisom je potrebné poslať na adresu: Okresné riaditeľstvo PZ v Senici, Moyzesova 1, 905 01 Senica.

"Príslušníkom Policajného zboru môže byť štátny občan Slovenskej republiky starší ako 21 rokov, ktorý o prijatie požiada, pričom je bezúhonný, spoľahlivý, má minimálne úplné stredné vzdelanie s maturitou, je zdravotne, telesne a duševne spôsobilý na výkon služby, ovláda štátny jazyk  a má trvalý pobyt na území Slovenskej republiky," uviedol Vladislav Jopek, riaditeľ OR PZ v Senici

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.