JANA HUBINSKÁ: S bratmi zavraždeného Jozefa Pútika som chodila na diskotéky

foto hubinska.sk

Bratislava 30. augusta 2011 (Gipsy Television/ Daniela Strelková) - Herečka a bývalá porotkyňa speváckej show Slovensko hľadá Superstar pre Gipsy Television exkluzívne priznala, že osobne pozná Pútikovcov. Jedného z bratov vlani v lete zavraždil strelec Ľubomír Harman v Devínskej Novej Vsi. 
"Ja si spomínam, že s Vincom a Petrom Pútikom sme ešte kedysi chodili na diskotéky," povedla herečka moderátorke magazínu Romano Dživipen. Neodbytná Linda Horváthová sa nečakaného priznania chytila, "vám je to aj ľúto, takáto situácia, bolo vám to blízke," reaguje tak na vraždu Jozefa Pútika. "Určite ma to šokovalo, pretože viem, že Pútikovci patrili vždy medzi cigánov, ktorí boli veľmi, veľmi slušní a pracovití," dodáva herečka Jana Hubinská.
 
Práve včera ministerstvo vnútra po niekoľkých mesiacoch zverejnilo informácie z expertíz. Pre Gipsy Television hovorca rezortu, Gábor Grendel uviedol, že "v poradí prvým zranením na tele Ľubomíra Harmana bol priestrel hrudníka. Definitívne to potvrdil znalecký posudok z pitvy. Išlo o poranenie, v dôsledku ktorého by nastala smrť v priebehu niekoľko sekúnd, prípadne minút. Toto zranenie bolo preukázateľne spôsobené príslušníkom Pohotovostného policajného útvaru, ktorý páchateľa zasiahol jedinou strelou zo samopalu vz. 58." Harman bol počas streľby opitý a nafetovaný acetónom.
 
 
 
 

Pozrite si celý rozhovor s herečkou Janou Hubinskou.



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.