J. SLOTA: Večnému kritikovi Rómov hrozí ročné väzenie!

foto TASR

Źilina, 12. júna 2013 (Gipsy Television) - Kritizoval Rómov, že nepracujú, poberajú sociálne dávky, páchajú trestnú činnosť a teraz on sám má opletačky so zákonom. Pre šoférovanie pod vplyvom alkoholu mu hrozí ročné väzenie. Reč je o bývalom národniarovi Jánovi Slotovi. Vyšetrovateľ ho už obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.   

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline dnes informovalo o tom, že skrátené vyšetrovanie v prípade Jána Slotu bolo ukončené. "Poverený príslušník Policajného zboru skrátené vyšetrovanie prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky skončil a v utorok 11. júna 2013 spis predložil prokurátorovi s návrhom na podanie obžaloby na obvineného 59 ročného Jána S.," povedal Radko Moravčík, hovorca KR PZ v Žiline. 

 

 

 
Obvinenému Jánovi Slotovi bola 9. mája popoludní obmedzená osobná sloboda a následne bol predvedený na policajný útvar. Po vykonaní všetkých potrebných úkonov bol obvinený muž, vo štvrtok 9. mája pred polnocou, so súhlasom prokurátora prepustený na slobodu v zmysle Trestného poriadku. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. Obvinenému mužovi hrozí, v prípade dokázania viny, trest odňatia slobody až na jeden rok.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.