29.12.2023 SHOWBIZ

Tri spevácke hviezdy sa spojili. S rómskou piesňou sú #3 v trendoch na YT.

Foto: YT/ D. Mirgová

Dominika Mirgová vydala nový album. Nachádza sa na ňom aj rómska pieseň Šukar giľi. Speváčka na nej spolupracovala s kolegyňami Anitou Soul a Monikou Bagárovou. 

Dominika Mirgová len pred pár dňami krstila nový album s názvom Wonder Woman. "Snažili sme sa urobiť skladbu pre ženy, ktoré majú narodeniny, pre ženy, ktoré riešia to, akú majú postavu. Sú tam rôzne štýly. Každá pieseň je rôznorodá, má inú energiu," povedala speváčka v rozhovore pre Gipsy Television. 

Na albume sa nachádza aj pieseň v rómčine Šukar giľi, čo znamená Pekná pieseň. Na jej preklade sa podieľala aj Gipsy Television a speváčkin otec Miroslav Mirga. Videoklip sa nakrúcal v kaštieli Voderady. Účinkuje v ňom takmer 60 ľudí vrátane folklórneho súboru Jagalo Jilo zo Zvolena. Režíroval ho Juraj Škula. "Album ma stál veľmi veľa peňazí a času, ale som na neho veľmi hrdá," povedala speváčka.

Videoklip je po pár hodinách od zverejnenia na sociálnej sieti YouTube tretí v trendoch, v kategórii Hudba. 

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.