29.12.2023 SHOWBIZ

Náš najúspešnejší boxerista bude o chvíľu otcom. Prezradil pohlavie aj meno bábätka.

Foto: V. T. Gáborová/ Gipsy Television

Vanessa a Viliam tvoria pár už viac ako tri roky. On patrí k elitným slovenským pästiarom, najnovšie je už aj poslancom Národnej rady SR a ona sa zviditeľnila ako finalistka tohtoročnej súťaže krásy. Dvojica sa zasnúbila v Dubaji. „Povedala áno. Ani neviem ako začať, ale je to neskutočný pocit, emócie stále neutíchajú, stále sa mi trasú ruky a srdce bije, ako blázon,“ pochválil sa Tankó. 

Vanessa je momentálne vo vysokom štádiu tehotenstva. „Veľmi sa na to pripravujeme. Vilo už poskladal aj postieľku, tak sa veľmi tešíme. Dávame dokopy veci pre bábätko, hračky,“ prezradila budúca mamička Gipsy Television. Budúci otec, s úsmevom na tvári, z toho až taký nadšený nie je. „Je to veľmi krásne obdobie, doprajem to každému človeku. Tie prípravy, určite sú to veľké starosti, všetko kúpiť... ale je to obrovská radosť,“ povedal Viliam Tankó. 

Dvojica nám prezradila aj meno a pohlavie dieťatka. „Malá sa bude volať Zaira. Mne sa to meno veľmi zapáčilo. Je také sebavedomé,“ povedal Tankó pre Gipsy Television. 

Dvojica opustila dedinu a presťahovala sa do Bratislavy. Dôvodom je aj nová práca boxeristu. „Zatiaľ je to fajn. Máme všetko bližšie a užívame si to,“ povedala Vanessa Tankó Gáborová. Dvojica ale v hlavnom meste nechce ostať. Má v pláne kúpiť si rodinný dom opäť na dedine. 

Pozrite si rozhovor. 



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.