Česko/ Praha, 23.02.2015 SHOWBIZ

Česká speváčka Erika Fečová si zaspieva s hudobníkmi, ktorí hrajú s Lady Gaga

foto E.F.

Speváčke Erike Fečovej sa podaril husársky kúsok. Spolupracovať bude s hudobníkmi, ktorí doprevádzajú Lady Gaga na jej turné. 

Česká soulová speváčka Erika Fečová si k nahrávaniu svojho druhého sólového albumu, ktorý sa bude volať Go For It pozvala hudobníkov, ktorí hrajú v sprievodnej kapele americkej popovej hviezdy Lady Gaga.

"S bubeníkom som sa zoznámila asi pred štyrmi rokmi cez Facebook. Stretli sme sa, keď bol v Prahe s Lady Gaga," prezradila Erika Fečová pre Gipsy Television.


"Po štyroch rokoch mali opäť turné. Keď boli v Prahe, tak sa mi už ozval sám, aby sme sa stretli," vysvetlila sympatická speváčka ako došlo k ich spolupráci.

Klavirista Brockett Parsons a bubeník George "Spanky" McCurdy vystúpia s Erikou Fečovou a s dalšími muzikantami aj na jej koncerte, ktorý bude 26. februára 2015 v pražskom Lucerna Music Bare. 

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.