AKTUÁLNE: Věra Bílá prišla o syna, údajne ho zavraždili!

foto internet

Rokycany, 30. január 2013 (Gipsy Television) - Speváčka Véra Bílá prežíva v týchto dňoch veľký smútok. Nielenže musí zápasiť s existenčnými problémami, navyše bojuje so smútkom. V pondelok našli jej syna na verejných toaletách mŕtveho.



 

Vypočujte si rozhovor s Věrou Bílou

 

 

Smutnú správu, že jej syna Františka († 33) našli mŕtveho na verejných toaletách, polícia oznámila speváčke v pondelok. Bílá si myslí, že jej adoptívneho syna niekto zavraždil.

 

Věra Bílá sa pritom len pred niekoľkými týždňami vyznala pre Gipsy Television, ako sa teší z detí svojho jediného syna. Zosnulého Františka si diváci na Slovensku môžu pamätať z vystúpenia na International Gypsy Fest 2009. Tento koncert matky a syna bol ich spoločným a zároveň jediným verejným vystúpením. 

 

 

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.