Nové Zámky, 06.01.2016 SPRÁVY

Od úmrtia superstáristu Petra Končeka ubehli už štyri roky.

foto čas.sk

Presne na sviatok Troch kráľov prišiel o život jeden z veľkých talentov, ktoré Slovensko spoznalo vďaka prvej sérii Slovensko hľadá SuperStar. Peter Konček zomrel 6. januára vo veku 26 rokov.

Presne 6. janára 2012 Slovenskom otriasla správa o tom, že Peter Konček zomrel pri vážne autonehode. Tá sa stala krátko pred treťou hodinou ráno na nitrianskej ceste, asi päť kilometrov pred Novými Zámkami. V aute s ním sedel aj jeho kamarát.

Podľa medializovaných informácií Končekovo auto dostalo šmyk, zišilo z cesty a narazilo do stromu. Pri náraze spevákove telo vyletelo z auta. Druhá osoba, kamarát Mário zostal vo vozidle zakliesnený. Po náraze do stromu začalo vozidlo horieť.



Od úmrtia Petra Končeka jeho rodina každý rok úsporadúva v Nových Zámkoch, odkiaľ spevák pochádza, spomienkové koncerty. Zúčastňujú sa na nich známe osobnosti, ktoré sa so spevákom osobne poznali.

Aký odkaz poslala Končekovi jeho priateľka?

Bagárová a Kmeťo spomínali na Končeka

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.