Bratislava, 03.07.2015 SPRÁVY

EXKLUZÍVNE: Pollák pozval na večeru boxera, ktorý získal pre Slovensko medailu.

foto Gipsy Television

Mladý zverenec Tomiho "Kida" Kovácsa boxerista Viliam Tankó dosiahol na európskych hrách v Baku svoj životný úspech. Získal bronzovú medailu. Vládny splnomocnenec Peter Pollák ho preto pozval na večeru.

Viliam Tankó prežíva úspešné obdobie a momentálne je na vrchole. Cenným kovom na I. Európskych hrách dosiahol životný úspech. Mladého 20-ročného boxeristu, ktorý vyrastal v ťažkých podmienkach dlhodobo podporuje jeho objaviteľ, tréner a druhý otec Tomáš "Kid" Kovács.

Z Tankovho úspechu sa teší nielen celé Slovensko, ale hlavne rómska komunita na čele s vládnym splnomocnencom Petrom Pollákom. Ten dokonca pästiara pozval do parlamentu a následne aj na večeru. Tanko Pollákovi doniesol ukázať aj bronzovú medailu. 

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.