Bratislava, 24.10.2015 SHOWBIZ

VIERKA BERKYOVÁ: Do Superstar by som sa prihlásila asi opäť!

foto internet

Vierka Berkyová by sa asi opäť prihlásila do speváckej show Superstar. Urobila by tak len vtedy ak by súťaž nevyhrala a nemala rodinu. Speváčka, ktorá je ešte stále na Slovensku, prezradila aj to, komu v tohtoročnej speváckej show fandila.

"Tohtoročnú Superstar sleduje. Páči sa oproti iným ročníkom. Páči sa mi aj to, že súťažiaci si vyberajú moderné pesničky," povedala v rozhovore pre Gipsy Television Vierka Berkyová.

Redaktorka Monika Komorová, ktorá sa stretla s víťazkou slovenskej verzie Superstar len pár hodín po jej príchode na Slovensko, sa pýtala Berkyovej či by sa do súťaže prihlásila ak by ju v roku 2007 nevyhrala.

"Možno keby som nevyhrala a nemala rodinu, tak asi áno. Keďže mám už synčeka a manžela tak by mi ich bolo asi ťažké opustiť," povedala sympatická speváčka.

Berkyová fandila Vojtechovi Džudžovi

"S Vojtechom Džudžom sa poznám osobne takže on je teraz ten, ktorého sledujem a držíme mu palce," priznala sa Berkyová. V čase, keď sme nakrúcali rozhovor s Vierkou Berkyovou, Vojtech bojoval o postup do finálových kôl. Porota ho žiaľ ďalej nepustila. 



Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.