09.12.2023 SHOWBIZ

VIDEO: Igor Kmeťo ml. urobil zásadnú zmenu vo svojom živote. Zbalil kufre a odišiel.

Foto: Gipsy Television

Igor Kmeťo mladší je na hudobnej scéne vyše 20 rokov. Takmer každý týždeň koncertoval. Spevák priznáva, že mu uponáhľaný životný štýl už nevyhovuje. Zbalil si preto kufre a odišiel žiť do Španielska. 

"Už má po štyridsiatke, preto som si povedal, že by som chcel spomaliť a viac tvoriť," povedal v rozhovore pre Gipsy Television Igor Kmeťo mladší. Spevák priznáva, že čím mal viac koncertov, tým mal menej času na tvorenie nových piesní.

"Preto som si povedal, že odtiaľto odídem, uzavriem sa, nie do seba, ale do sveta tvorenia a vybral som si Španielsko," vysvetľuje obľúbený spevák. Kmeťo sa presťahoval do turistického letoviska na východe Španielska, do mesta Calpa. "Je tam nádherne, je tam krásne počasie, milí ľudia, nik sa neponáhľa," povedal I. Kmeťo.

Autora mnohých hitov už nestretnete hocikedy na akciách. Na Slovensko totiž prichádza raz mesačne. "Fungujem ďalej, len si už vyberám súkromné akcie a koncerty. Mesiac som tam, tvorím a mesiac koncertujem na Slovensku," vysvetlil Igor Kmeťo mladší. 

Spevák pripravuje nový album. Ten posledný s názvom Ja som funky vydal pred ôsmimi rokmi. Predal z neho 11-tisíc kusov. Aj jeho príprava mu trvala päť rokov. "Polovicu skladieb už mám hudobne pripravených. Teraz ich textujem," prezradil funkový kráľ. 



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.