30.12.2023 SHOWBIZ

VANESA HORÁKOVÁ: Duet s Jánom Bendigom? Splnil sa mi môj veľký sen.

Foto: V. Horáková/ FB

Vanesa Horáková a spevák Ján Bendig majú spoločný duet. Verejnosti ho predstavia deň po Silvestri, 1. januára. 

Vanesa Horáková spôsobila na hudobnej scéne ošiaľ. Talentovaná speváčka sa doslova stala na sociálnych sieťach virálnou osobnosťou. Aj zrejme preto sa jej hrnú ponuky na spoluprácu. Po úspešnom duete s raperom P.A.T.-om speváčka avizuje ďalšiu pieseň. Tentokrát s najobľúbenejšou hviezdou súčasnej generácie, Jánom Bendigom.

"Pripravujem novú spoluprácu s Jánom Bendigom. Je to veľká česť. Veľmi sa na to teším," povedala Horáková pre Gipsy Television. Bendig prednedávnom zverejnil na sociálnej sieti video s Horákovou. Už to bolo predzvesťou, že speváci niečo spolu chystajú. 

"Bute to celkom tanečná pieseň. Bude sa volať Matani. Dúfam, že sa bude všetkým páčiť," povedala nadšená speváčka. Vanesa Horáková hovorí o splnenom sne.

"Je to veľká česť pretože vždy som si niečo také priala, aby som mala spolupráce, aby som mala možnosť zaspievať si s niekým, kto sa tomu venuje na plno. Povedala by som, že je to taký môj veľký splnený sen, pracovať s niekým ako je Ján Bendig." dodala Horáková v rozhovore pre Gipsy Television.

Pozrite si rozhovor s Vanesou Horákovou.



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.