22.07.2023 SHOWBIZ

Speváčka Ivana Cibuľová, ktorá hviezdila v Rakúsku vydala nový singel! Vypočujte si ho!

Foto: I. Cibuľová

Speváčka Ivana Cibuľová, ktorá dlhodobo žije v susednom Rakúsku vydala nový singel s názvom Zabudni.

Ivan Cibuľová pochádza z Hnúšte. Vyštudovaná zdravotná sestra, ale dlhodobo žije v Rakúsku. U našich susedov bola jednou z hviezd talentovej súťaže Die grosse Chance, ktorú vysiela verejnoprávna televízia ORF. V súťaži skončila tretia. Tamojšie médiá ju ale označovali za víťazku celej show.

Slovenská verejnosť pozná speváčku vďaka známemu hitu Mám 18 rokov. Pieseň, vrátane tých ďalších, vyšla na albume Kmeťobandu. Ivana Cibuľová totiž bola niekoľko rokov dvornou speváčkou známej formácie. Niekoľko rokov už vystupuje ako sólová interpretka. 

Pred pár dňami sa na sociálnej sieti pochválila novým singlom, na ktorom spolupracovala s producentom, ktorý si hovorí Rob. B. "Milí priatelia, predstavujem vám novú pesničku s názvom Zabudni. Verím, že sa vám bude páčiť," napísala I. Cibuľová.

Ivana Cibuľová je vzdialenou príbuznou kulturistu Adama Cibuľu a zosnulého MUDr. Jána Cibuľu, ktorý bol spoluzakladateľom a prezidentom Medzinárodnej rómskej únie, kandidátom na Nobelovu cenu mieru v roku 2001. Cibuľa patril medzi ľudí, ktorí sa zaslúžili o uznanie rómskej národnosti v Organizácii Spojených národov. 

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.