Bratislava, 19.08.2015 SHOWBIZ

Rytmusov film ide do kín! Boli sme na jeho premiére.

foto Gipsy Television

Odhalené detaily zo súkromia, fotografie z detstva, stretnutie s biologickým otcom, či cesta do Indie. Nová snímka s názvom Sídliskový sen vám ukáže známeho rapera tak, ako ste ho dosiaľ nepoznali.

V Bratislave sa v utorok uskutočnila premiéra očakávaného dokumentárneho filmu z dielne režiséra Mira Drobného. Snímka s názvom Sídliskový sen mapuje 8 rokov života jedného z najznámejších československých raperov.

Film odhaľuje detaily z Rytmusovho života. Jeho pohľad na rodinné problémy či vyrovnanie sa so svojou etnicitou. V niektorých častiach filmu si dokonca možno aj poplačete. Hlavne vtedy, keď sa jeho biologický otec vyzná z citov k svojmu synovi. Emotívne sú ale viaceré časti filmu. Sídliskový sen je tak zmesou humoru a emócií.

Na premiéru filmu prišla Rytmusova najbližšia rodina, priatelia, jeho partnerka, speváčka Dara Rolins a mnoho známych tvárí zo showbiznisu. 



Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.