25.12.2021 SHOWBIZ

Monika Bagárová potvrdila rozchod s Muradovom. Odchádza zo sociálnych sietí.

Foto: M. Bagárová

Dlho sa špekulovalo o tom, či Monika Bagárová ešte stále tvorí pár s bojovníkom MMA Makhmudom Muradovom (31). Ten sa zdržiava v zahraničí a s rodinou nebol ani počas Vianoc. Speváčka, zrejme kvôli Superstar, sa teraz rozhodla priznať, že sa pred časom rozišli.

„Niekedy vám v živote nevyjdú veci tak, ako by ste si priali aj napriek tomu, že ste bojovali do poslednej chvíle. Myslím, že je fér vám povedať, že už nie sme rodina. Hlavne preto, že ste boli pri našom začiatku, tiež u narodení našej Ruminky a viem, že kopa z vás nám držala palce,“ oznámila smutnú správu Monika Bagárová cez sociálnu sieť.

S Makhmudom Muradovom sa vrai rozišli z viacerých dôvodov. "Nikdy pre mňa nebolo nič viac, ako láska a rodina. Priznávam otvorene, že potrebujem čas na to, sa dať dokopy a preto som sa rozhodla, že sa teraz na chvíľu vyparím z internetového sveta a budem sa naplno venovať sebe a svojej Ruminke, ktorá je zmysel môjho života,“ dodala Monika.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.