Trebišov, 20.06.2014 Zaujímavosti

ZÁZRAK: Mladík z východného Slovenska po 18-tich minútach ožil

30 ročný František skončil na Oddelení anestéziológie a intenzívnej medicíny (ARO) potom, čo ho kopla elektrina. 

Františka Farkaša (30) z Trebišova kopla elektrina, keď sa pripravoval na svoje hudobné vystúpenie vo Vranove Nad Topľou. Otec dvoch dcér po zásahu elektrického napätia skončil na Oddelení anestéziológie a intenzívnej medicíny (ARO).


"Feďo, nemáš na výber! Jednoducho musíš prísť čím skôr domov k svojej milujúcej rodine a potom hneď k nám na skúšku! Ty to zvládneš, všetci na teba myslíme," napísali členovia folklórnej skupiny Paričovčan mladíkovi, ktorý s nimi pôsobí v skupine. 

Františkov zdravotný stav bol veľľmi vážny. Zažil klinickú smrť. Mŕtvy bol až 18 minút. "Bože úpenlivo Ťa prosím, uzdrav láskavo nášho Feďa, veď Ty si naša najistejšia nádej a pomoc a jedine Tebe veríme a v Teba dúfame," vyznala sa na sociálnej sieti Tatiana Rozinová.


František našťastie po takmer dvoch desiatkach minút ožil. Začali mu opäť pracovať základné životné funkcie. Lekári nasledne mladíka udržiavali v umelom spánku z ktorého ho neskôr prebrali. "Dnes je jeho zdravotný stav dobrý a začína fungovať tak, ako pred tým," povedal pre Gipsy Television zdroj z Františkovho okolia, ktorý nechce byť menovaný.     

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Klavirista Miroslav Rác bude spolupracovať so slávnym režisérom Stevenom Spielbergom.

Uznávaný režisér, ktorý patrí k špičke svetovej kinematografie, vraj chystá nový film o holokauste. Hudbu doň má komponovať Róm z Levíc. S Miroslav Rácom sa rozprávala redaktorka Ivana Cibuľová.

Showbiz

Ricardo Kwiek zúri. Organizátor festivalu v Chomutove ho údajne oklamal.

Nemecký spevák, Ricardo Kwiek, má ťažké srdce na organizátora rómskeho festivalu, ktorý sa uskutočnil uplynulý piatok v Chomutove.