Viedeň, 02.07.2014 Zaujímavosti

IVANA CIBUĽOVÁ: Moderátorka Gipsy Television postúpila do semifinále rakúskej Talentmánie

foto Gipsy Television

Ivana Cibuľová zažila standing ovation nielen od divákov, ale aj od štyroch prísnych porotcov. Speváčka sa už pripravuje na LIVE prenosy, ktoré bude ORF vysielať od októbra.

Slováci a Česi si môžu pamätať na zábavný televízny formát, ktorý vysielala televízia Markíza a NOVA pod názvom Talentmánia. Podobnú show má aj rakúska verejnoprávna televízia ORF. Tá sa však volá Die große Chance.

"Išla som na casting, ale nikomu som o tom nepovedala, len mojim najbližším. Napokon som prešla cez viaceré kolá," povedala Ivana Cibuľová pre Gipsy Television.

Moderátorka, ktorá sa už niekoľko rokov venuje aj spevu sa napokon postavila pred štyroch porotcov. Katom tejto show je Peter Rapp, dlhoročný moderátor, ktorý pôsobil v televízii ZDF a ORF. "Mala som z neho obavy, pretože som vedela ako reaguje na vystúpenia," priznala svoje obavy Cibuľová.


 











Ivana porotcom zaspievala pieseň od Jennifer Hudson - One night only. "Keď ma porota vybrala, postavili sa všetci, ktorí boli v sále vrátane porotcov. Ja som sa vtedy rozplakala, bol to pre mňa výnimočný okamih. Vtedy ku mne prišla porotkyňa, nemecká speváčka Petra a objala ma," opísala svoj zážitok z castingu Ivana Cibuľová.




V tejto televíznej súťaži si kouča nevyberajú súťažiaci, ale naopak porotcovia určujú kto bude v ich tíme. Ivana tak napokon skončila pod ochrannými krídlami samotného kata, Petra Rappa.

Ivana Cibuľová nie je neskúsenou speváčkou. Podieľala sa na nahrávaní niekoľkých albumov Kmeťobandu. Na jednom z ich CD jej dokonca vydali pieseň s názvom - Nie som smutná.

Ivana Cibuľová spolupracuje s Gipsy Television od začiatku spustenia televízie a patrí k jej hlavným tváram.

Fotogaléria:

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.