Senec, 16.12.2014 SPRÁVY

Mladíkovi vraj nechceli v kozmetickom salóne upraviť obočie. Dôvod? Lebo je cigán!

foto Gipsy Television

21 ročný Radovan zo Senca tak ľahko nezabudne na návštevu istého kozmetického salónu. Namiesto upraveného obočia, na ktoré sa objednal, zo salónu odchádzal ponížený.  

Radovan si chcel nechať upraviť obočie v istom komezmetickom salóne v Senci. Aj keď bol dohodnutý so zamestnankyňou, majiteľka salónu ho údajne odmietla prijať. "Povedala, že cigánov neberieme a chcela uprednostniť zákazníčku, ktorá prišla na líčenie oveľa neskôr, ako ja," povedal Radovan pre Gipsy Television.

Mladík tvrdí, že pracovníčka kozmetického salónu mu obočie aj napriek týmto slovám svojej šéfky chcela upraviť. Tá jej to, ale nedovolila. "Povedala jej, x-krát som ti prizvukovala, že cigánov neberieme," dodal Radovan.

Mladík je z incidentu pohoršený. Gipsy Television už kontaktovala aj spomínanú majiteľku kozmetického salónu. Článok preto budeme aktualizovať. 

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.