19.04.2017 SHOWBIZ

Bratislava: Kamel klub čaká výnimočný koncert Eugena Botoša.

Hudobní nadšenci sa v piatok 28. apríla môžu tešiť  na koncert umelca svetového formátu Eugena Botoša „Eugen Botoš Funk Projekt & Birthday Party". Podujatie bude plné hudobných hostí. 

Fanúšikov potešia umelci Anita Soul, Monika Bagárová, raper Vladis, speváčka Anabela Mollová či jazzový hudobník Eugen Vizváry.

Okrem ohlásených hudobných hosti nie je vylúčená ani návšteva najväčšich hviezd slovenského rapu. Vstupenky si možno zakúpiť v predpredaji v sieti Ticketportal. Vstupné je 13 eur. Študenti, seniori a držitelia preukazu ŤZP majú zľavnené vstupné 10 eur.

Lístky budú v predaji aj v deň koncertu na mieste za 15 eur. Vstupenky si možno rezervovať na adrese rezervacie@karlovaves.sk, lístky si treba vyzdvihnúť do 48 hodín. 



Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.