02.01.2022 Zaujímavosti

VIDEO: Najväčšia dáma známych rómskych plesov sa po smrti dočkala pocty.

Foto: Gipsy Television

Oľga Holubová bola výraznou tvárou známych rómskych plesov, ktoré sa organizujú v Bratislave. Aj keď žila v britskom Londýne, na žiadnom nesmela chýbať. Po smrti sa dočkala pocty. Známa kapela jej zložila pieseň.

Oľga Holubová bola známa tým, že mala skvelú povahu. Milovala totiž ľudí a zábavu. Aj preto nesmela chýbať na žiadnom veľkom podujatí. "Tam, kde sa niečo dialo, vždy musela byť. Chcela sa zabávať. Chcela byť s priateľmi," povedal pre Gipsy Television nemenovaný zdroj z jej blízkeho okolia.

Niekoľko rokov pritom bojovala s onkologickým ochorením. Napriek tomu bola vraj vždy optimistická. "Keď išla na ples do Bratislavy, bola to jedna veľká dáma. Vždy si obliekla krásne šaty, ale nebolo to len o tom. Mala skvelú povahu," dodal náš zdroj.

Oľga Holubová zomrela vlani vo februári. 25. decembra by oslávila 65 rokov. Pochádzala z Martina, no dlhé roky žila v Londýne. Jej blízkym priateľom bol líder kapely Gipsy Kajkoš. Práve on si uctil jej smrť piesňou. Rómovia totiž aj takýmto spôsobom vzdávajú hold svojim blízkym. 



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.