20.06.2017 SPRÁVY

VIDEO: Atlét Daniel Kováč sa pripravuje na majstrovstvá sveta, ktoré budú v Keni.

foto Gipsy Television

Rómsky atlét Daniel Kováč zo Šale, pochádza z 13-tich detí.  Keď mal tri roky, zomrel mu otec. V deviatich rokoch sa dostal do detského domova. Dnes však patrí k výrazným talentom slovenskej atletiky.

"Pripravujeme sa na európsky pohár, ktorý bude v Podebradoch, kde bude reprezentovať Slovensko. Potom sa pripravujeme na Keňu," povedal Danielov tréner, Peter Mečiar.

Daniel Kováč bude po prvý raz štartovať na Majstrovstvách sveta do 17 rokov, ktoré budú v Nairobi. "Tam bude odchod 10. júla a 15 júla by mal štartovať na Majstrovstvách sveta," vysvetlil Mečiar. 


Pozrite si krátky zostrih z reportáže o talentovanom atlétovi. Celú dokrútku si môžete pozrieť vo štvrtok, 22. júna o 15.30 hod. na STV2 v rómskom magazíne Sam khere.



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.