ÚSPEŠNÍ RÓMOVIA: Predstavujeme šéfku Strednej odbornej školy, Melindu Adamovú

foto Gipsy Television

Bratislava, 21. merec 2013 (Gipsy Television) - Vedeli ste o tom, že v Bratislave existuje Stredná odborná škola pre žiakov zo sociálne znevýhodnených rodín? Donedávna sme o tom netušili ani my. Rómska internetová televízia "Gipsy Television" vám preto predstavuje ďalšiu rómsku osobnosť, Melindu Adamovú, v rámci dokumentárneho cyklu "Úspešní Rómovia." 
Skromná, ctižiadostivá a hlavne dobrosrdečná. Taká je Melinda Adamová, ktorá začínala v Košiciach, ako radová kaderníčka. Neskôr si však v Bratislave otvorila svoj vlastný salón. Tejto výnimočnej žene však takýto úspech nestačil. Pre deti z chudobných rodín preto zriadila Strednú odbornú školu. Pozrite si profil úspešnej rómskej ženy, ktorý sme pre vás nakrútili.
 
 

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.