25.04.2021 SHOWBIZ

VIDEO: Toto vás dojme k slzám. Bendig prespieval pieseň Věry Bílej.

Foto: Youtube/ J. Bendig

Potenciál tohto hudobného videa je veľký. Stotožnia sa s ním najmä rodiny a priatelia ľudí, ktorí už nie sú medzi nami. 

Nový videoklip Jana Bendiga na skladbu Amare terne čhave od Věry Bílej je čiernobiely. Aj to vytvára u diváka pocit zraniteľnosti, intimity a v nadväznosti na melodickosť piesne aj veľké emócie. Tie sú podčiarknuté príbehmi skutočných ľudí, ktorí žiaľ zomreli.

Práve ich tváre sa objavujú počas celého videoklipu. Bendig už počas propagácie skladby tvrdil, že to bude najosobnejšia skladba. "Každý z nás v priebehu svojho života stratil nejakú milovanú osobu, ktorá tu s nami ešte nejaký čas mala byť. Hlavne táto doba nám ukázala, že život sa nám všetkým môže zmeniť v priebehu sekundy," uviedol spevák na sociálnej sieti. 

V úvode videoklipu je použitá fotografia Bendigovho deda, Alexandra Taragoša, ktorý zomrel v roku 2016. Následne sa divákovi zobrazia tváre ďalších zosnulých ľudí. Sú medzi nimi aj fanúšikovia samotného speváka. Divák počas sledovania videoklipu si už ale podvedome môže hovoriť, kedy sa zobrazí fotografia Věry Bílej, veď skladba je jej. Či sa tak stane vám neprezradíme. Pozrite si videoklip.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.