Bratislava, 17.10.2014 SPRÁVY

PROGRAM: Gipsy Television spúšťa hudobnú hitparádu - Romaňi deka

foto Gipsy Television

Gipsy Television spúšťa avizovaný hudobný formát pre rómskeho diváka. Nová relácia s názvom Romaňi deka bude mapovať diane v rómskom hudobnom priemysle.

"Interpreti a hudobné kapely môžu oddnes posielať Gipsy Television svoje videoklipy, ktoré zaradíme do našej novej hitparády, ktorá sa volá Romaňi deka. Našimi divákmi je prevažne mladá generácia Rómov, preto sme sa rozhodli, že im prinesieme tento televízny formát," povedal Jozef Šivák, odborný garant rómskej internetovej televízie.

Romaňi deka sa začne vysielať od budúceho týždňa. Diváci tak môžu hlasovať za svojho obľúbeného interpreta už od pondelka 20. októbra 2014. Gipsy Television bude hitparádu vysielať raz mesačne.


Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.