Handlová, 22.11.2014 SPRÁVY

HANDLOVÁ: Muž údajne zastrelil seba a dieťa. Družka bojuje o život!

V banskej lokalite v Handlovej sa dnes strieľalo. Muž Peter († 43) zastrelil seba, Martinku († 5). Družka bojuje o život v banskobystrickej nemocnici.

V Handlovej, na Fučíkovej ulici, kde žijú Rómovia našli v sobotu popoludní v byte na piatom poschodí mŕtve telá - Petra († 43) a Martinku († 5). "Na tiesňovú linku zatelefonovala sestra zranenej, že našla v byte zranené osoby so strelným poranením," povedal pre Gipsy Television Jozef Minár z Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby.

Záchranárom sa podarilo zachrániť Petrovu družku (36). "Podarilo sa im stabilizovať jej životné funkcie, napojiť ju na umelú ventiláciu a transportovať do Banskej Bystrice. Je v ohrození života," dodal Minár.

Podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva PZ v Trenčíne mala žena strelné poranenie hlavy. 

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.