Bratislava, 12.07.2014 SHOWBIZ

GITANA: Počuli ste už jej novú pieseň? Je nádherná!

foto Gipsy Television

Speváčka Gitana len pred niekoľkými hodinami predstavila svoj prvý oficiálny singel rovno už aj s textovým klipom, ako to robia svetové hviezdy.

Nádherná, tak sa volá nový singel speváčky, ktorá si hovorí Gitana. Za jej novým hitom stoja zvučné mená z Creative Music House, ktoré sa podieľali na albumoch známych interpretov, ako Mária Čírová, Tina, Jana Kirschner alebo Kontrafakt. "Chlapci z Cerative Musice House sú vyťažení, preto som rada, že boli ochotní so mnou spolupracovať a že sme spoločne vytvorili krásnu skladbu v ktorej sa nájde každá žena," povedala Gitana v rozhovore pre Gipsy Television.

Autorkou textu je Saša Okálová, ktorá je podpísaná aj pod hitom Príbeh od Tiny a Rytmusa. "Saška pozná môj životný príbeh. Pieseň Nádherná je tak o tom, čo som prežila ... o mojich najťažších chvíľach," dodáva Gitana.

Gitana zatiaľ zverejnila len textový klip. Jej fanúšikovia sa ale môžu tešiť aj na oficiálny videoklip, ktorý speváčka nakrúcala vo Francúzsku a v Taliansku.


Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.