Bratislava, 19.02.2015 Zaujímavosti

Rómske ženy zbystrite pozornosť! Gipsy Television spúšťa pre vás novú reláciu

Gipsy Television bude mať novú reláciu s názvom Čajočka. Nový formát je určený rómskym ženám, ktoré túžia po zmene svoje vizáže.

Nová relácia Gipsy Television sa bude volať Čajočka. Ide o lifestylový magazín, ktorý televízia bude vysielať raz v mesiaci. Rómske ženy sa tak môžu tešiť na to, že zadarmo budú môcť zmeniť svoj vzhľad. Tím odborníkov im zmení účes, naučí ich, ako sa správne nalíčiť, postrá sa aj o ich nechty.  

"Pravdou je, že mnohé rómske ženy si zmenu svojej vizáže pre zlú finančnú situáciu nemôžu dovoliť. Preto sme sa rozhodli, že spustíme tento televízny formát. Možno práve s našou pomocou sa im aspoň trochu zmení život. Vyrobu relácie zaplatíme z vlastných peňazí, pretože si myslíme, že Čajočka má zmysel," povedal Jozef Šivák, odborný garant Gipsy Television.

Na projekte bude spolupracovať exkluzívny kozmetický salón Beauty & Best, za ktorým stojí sestra speváčky Anity Soul. 

Kto sa môže do novej relácie prihlásiť?

Do novej relácie sa môžu prihlásiť dievčatá a ženy z celého Slovenska vo veku od 26 do 60 rokov. Podmienkou je, aby každá záujemkyňa poslala na e-mail cajocka@gipsytv.eu svoje kontaktné údaje (meno, priezvisko, vek, adresu, mobil) a aktuálnu fotografiu (celá postava). Nakrúcanie relácie je v Bratislave. 

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.