Bratislava, 26.11.2015 SPRÁVY

TERÉNNA SOCIÁLNA PRÁCA: Nekončí, rátajú s ňou aj od nového roka!

ilustračné foto internet

Máme dobrú správu pre všetkých terénnych sociálnych pracovníkov a ich asistentov! Prácu budú mať aj od nového roka. Pre Gipsy Television to povedal štátny tajomník Ministerstva práce Jozef Burian. 

"Začiatkom budúceho roka sa opäť spustí projekt terénnych sociálnych pracovníkov. Monitorovací výbor už schválil potrebné náležitosti pre ďalšie programové obdobie," povedal pre Gipsy Television Jozef Burian, štátny tajomník Ministerstva práce, ktorý sa dnes zúčastnil na záverečnej hodnotiacej konferencii.

V novom programovacom období bude do projektu zapojený aj Pollákov úrad. "V 150-tich lokalitách budeme realizovať okrem terénnej sociálnej práce aj  komunitnú prácu, predškolské vzdelávanie. Verím preto, že títo ľudia v teréne budú navzájom komunikovať ešte viac ako to bolo doteraz," povedal Peter Pollák pre Gipsy Television.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.