Košice/ Rudňany, 11.08.2015 SPRÁVY

RUDŇANY: V sobotu chcú protestovať proti tamojším Rómom

ilustračné foto internet

Občianske združenie 7 Statočných zvolalo na sobotu verejné zhromaždenie pod názvom Rudňany-rómsky problém, návrhy a riešenia. Do Rudňan údajne príde aj Marián Kotleba.

Organizátor vraj pozval na zhromaždenie predstaviteľov politických strán, poslancov NR SR a mimovládne organizácie. Občianske združenie 7 statočných od nich chce, aby priamo v Rudňanoch predniesli návrhy a riešenia tzv. rómskeho problému. Koho konkrétne pozvali na svojej webovej stránke neuvádzajú. 

Vo voľbách použil protirómske reklamné pútače

Organizátorom zhromaždenia je predseda občianskeho združenia 7 Statočných. Ten sa snažil v posledných komunálnych voľbách zaujať tým, keď ako kandidát vo volebnom obvode Luník IX. lákal voličov svojimi kontroverznými reklamnými pútačmi. Každému Rómovi chcel zadarmo kúpiť jednosmernú letenku do Bruselu. 

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.