NÓTÁR MARY: Milujem slovenských fanúšikov, vyznala sa speváčka pre Gipsy Television

foto NM

Bratislava, 20. november 2012 (Gipsy Television) - „Cestujem na Slovensko veľmi rada, do týždňa aj viackrát, vaše publikujem je pre mňa výnimočné, mám ho rada. No na druhej strane musím povedať, že si vážim všetkých svojich fanúšikov z celej Európy," povedala pre Gipsy Television Nótár Mary.

Notár Mary, hviezda veľké formátu, 9 vydaných sólových albumov, množstvo ocenení a na konte má nespočetné množstvo odohraných koncertov po celej Európe. „Môj príbeh pozná asi každý. Keď som mala 16 rokov, objavil ma Bódi Guszti. Dlho sme spolupracovali. Momentálne som však pod krídlami spoločnosti Skyforce. S firmou pracujem už 5-ty rok," vysvetlila pre Gipsy Television Nótár Mary.

 

 

Pozrite si videorozhovor s úspešnou speváčkou. Nájdete ho aj na YOUTUBE .



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.