08.03.2020 SHOWBIZ

VIDEO: Igor Kmeťo oslavuje 41 rokov.

Igor Kmeťo ml. sa narodil 8. marca 1979 v Bratislave. Jeho hudobný talent sa prejavil už v 6-tich rokoch, kedy začal hrať na bicie nástroje. 

Igor Kmeťo ml. svoje nadanie rozvíjal na štátnom konzervatóriu v Bratislave, kde sa venoval hre na saxofón a klavír. Ako 16-ročnému mu otec splnil sen a umožnil mu cestu do USA, kde sa venoval modernej hudbe.

Profesionálnu hudobnú kariéru ale odštartoval v roku 2003, kedy vyšiel jeho prvý singel Bubamara. Z albumu s rovnakým názvom sa predalo 60 tisíc kusov. O rok neskôr Igor začal spolupracovať s raperom Rytmusa. Spoločne nahrali hit Amen Savore, ktorý rotoval v slovenských i českých rádiách. 

"Ľudkovia dnes 8.3., môj synček Igor má 41 narodky. Ja mu prajem veľa šťastia, zdravia a dobrých nápadov v hudbe. Som šťastný a hrdý, že môj syn je geniálny muzikant a spevák," napísal na sociálnej sieti spevákov otec, Igor Kmeťo starší.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.