08.04.2021 SHOWBIZ

Aven Romale! Odkazujú umelci pri príležitosti Medzinárodného dňa Rómov.

Reprofoto Youtube/ Gipsy Television

Nikto nemôže poprieť, že ich temperament a cit pre umenie je ďaleko inde ako pri niektorých umelcoch. A práve na počesť Medzinárodného sviatku Rómov sa spojili mená ako Igor Kmeťo ml., Igor Kmeťo starší , Monika Bagárová, jej sestra Natalia, raper Kelso a Jan Bendig v skladbe "Aven Romale".

"Videoklip vznikol spontánne, a pre pandemickú situáciu si natáčali svoje časti umelci samostatne, no finálny vizuál dostal podobu od Andyho Partychvil. Mix master celej skladby mal na starosti produkčný dom Gitano Records," uviedla pre Gipsy Television Jana Trellová z Ruka hore.

Umelci chceli, podľa Trellovej, skladbou preukázať podporu všetkým ľuďom rómskeho pôvodu, ktorí na sebe pracujú a idú si za svojim cieľom. Gipsy Television vás už pred niekoľkými dňami informovala o vzniku skladby. Exkluzívne sme vám priniesli zábery priamo z nahrávacieho štúdia. Ako dopadol výsledok si môžete pozrieť.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.