06.08.2023 SHOWBIZ

Anita Soul útočí na peňaženky fanúšikov: Bez vašich peňazí nový album nevyjde!

Foto: A. Soul

Princezná RnB hudby, Anita Soul, šokuje svojich fanúšikov s prosbou o finančnú pomoc pri vytváraní jej nového autorského albumu!

"Nahrávanie albumu je veľmi nákladná záležitosť," sťažuje sa speváčka, ktorá do svojho projektu s názvom Balans investovala už takmer rok svojho života. A nie je to len o čase - Anita hľadá finančnú podporu na pokrytie nákladov na producentov zo Slovenska aj zo Spojených štátov, na zaplatenie textárov a kvalitných hudobníkov a na nahrávanie s čo najviac živými nástrojmi, čo je v súčasnosti v jej žánre skôr raritou.

"Nahrávanie albumu je veľmi nákladná záležitosť a keďže dbám na kvalitu a umeleckú hodnotu, tak aj na týchto nahrávkach som sa rozhodla použiť čo najviac živých nástrojov," zdôrazňuje uznávaná speváčka.

Nečakane sa však obracia na svojich fanúšikov s prosbou o pomoc. "Som nezávislá umelkyňa a o to ťažšie je pre mňa zrealizovať takýto nákladný projekt," priznáva a vyzýva svojich fanúšikov, aby si cez platformu Donio predobjednali jej album.

Je toto nová cesta, ako zabezpečiť financovanie svojho hudobného projektu? Je príliš odvážne pýtať sa svojich fanúšikov priamo o peniaze? Alebo je to len praktický krok nezávislého umelca, ktorý chce pokračovať v tvorbe kvalitnej hudby bez obmedzení?

V každom prípade, Anita je vďačná každému, kto ju rozhodne podporiť: "Ďakujem každému, kto sa rozhodne podporiť ma ❤️ Hudba je moje poslanie a budem šťastná, ak sa vás moja tvorba dotkne. Bez vás by som nemohla robiť hudbu! Ďakujem!," uviedla princezná RnB.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.