UK/ USA, 23.11.2014 Zaujímavosti

Kým si on užíva slávu v Hollywoode, jeho dcéra žobre na ulici!

foto dailymail.co.uk

Kým je on milionár a užíva si slávu v Hollywoode, jeho dcéra žobre v uliciach Londýna. Reč je o členovi rumunskej kapely Taraf de Haidouks a jeho dcére Ramona Manole. 

Kým on hrá v hollywoodskych filmoch a priatelí sa s hviezdami svetového formátu, jeho dcéra Ramona Manole žobre na ulici v Londýne. Podľa viacerých zahraničných médií Ramona vystupuje v metropole na britských ostrovoch, ako pouličná muzikantka. V Rumunsku je pritom veľkou hviezdou. V Londýne vraj denne zarobí 60 libier, čo je v prepočte necelých 76 €.



Jej otec, akordeonista Ionita Manole si zahral vo filme The Man Who Cried, kde hviezdil s Johnny Deppom či Cate Blanchett. Súkromne vystupoval dokonca pre Toma Cruisa. „Vedel, že moja matka a ja nemáme nič spoločné okrem postele,“ povedala Ramona Manole pre server Wowbiz.

 

„Je si vedomí mojej situácie, ale nič s tým nerobí,“ dodala Ramona. Jej otec Ionita, člen svetoznámej rómskej skupiny Taraf de Haidouks, obvinil svoju dcéru, že prišla hrať do Británie len preto, aby ho strápnila a aby jej dal viac peňazí. „Jediný dôvod tohto cirkusu sú peniaze, je to len zlatá horúčka,“ povedal Ionita Manole pre Sunday Express.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.