16.02.2017 SPRÁVY

VIDEO: Piť, umývať sa a prať vo vode z potoka je v Medzilaborciach realitou.

foto Gipsy Television

Tri bytovky na ulici Duklianskych hrdinov v Medzilaborciach majú studenú vodu 3 krát denne. Dôvodom je to, že majú dlh na vodnom, stočnom a na odvádzaní odpadových vôd verejnou kanalizáciou. 

V Medzilaborciach je aj druhá osada. Rómovia tam nemajú vodu už asi 8 rokov. Vodu čerpali z tamojšej studne. Tá však nefunguje. Vodu si preto berú z neďalekého potoka.

Tú pijú, varia v nej aj kúpu sa v nej. "Aj deti sú choré, aj my všetci," povedal pre Gipsy Television obyvateľ Medzilaboriec Marián Čonka.

Prečo mesto obyvateľom nezabezpečí cisternu s pitnou vodou sme sa chceli opýtať primátora Medzilaboriec, Vladislava Višňovského. Asi po dvojhodinovom čakaní na Mestskom úrade sa však so štábom Gipsy Television odmietol stretnúť a z úradu odišiel.



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.