Veľká Británia, 02.05.2015 SHOWBIZ

RYTMUS: Spôsobil v Anglicku šialenstvo. Vieme koľko tam zarobil!

Patrik "Rytmus" Vrbovský je od piatku vo Veľkej Británii. Do mesta Walsall, Bradford a Manchester ho pozvali Rómovia, ktorí tam organizujú podujatia pre slovenskú a českú komunitu. 

Rytmus v piatok vystúpil v mestečku Walsall pri Birminghame. Žije tam početná komunita slovenských a českých Rómov. Len čo Patrik Vrbovský vstúpil do sály, medzi ľuďmi spôsobil šialenstvo. Privítali ho ako svetovú hviezdu.

:))) rytmus Nelinka PusinQa Jonasova iwonka Sarinka Miwuje Thebe atd :)

Posted by Zavadska Viky Viktoria on 1. máj 2015


Patrik "Rytmus" Vrbovský v sobotu vystúpi aj Bradforde, kde žije najviac našich Rómov. Následne sa presunie do Manchestru. Podľa nášho zdroja by populárny raper mohol dostať za tri koncerty minimálne 10 tisíc eur.

RYTMO!!!!!!

Posted by Patrik Vosmik on 2. máj 2015


Rytmusovi sa vo všeobecnosti darí. Už v auguste bude mať premiéru jeho časozberný, dokumentárny film s názvom Sídliskový sen. Jeho tvorcovia ho nakrúcali od roku 2006. Diváci v snímke uvidia raperovho biologického otca, jeho súrodencov či Rytmusovu cestu do Indie.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.